iPhone 4 bliver varm og bruger alt strøm se løsning her

Bliver din iPhone 4 varm? – her er løsningen

Tjen penge online her!
Se gratis video med marketing system med enestående succes,
Klik her!

Vi har fået en mail fra Eske, der har fundet løsningen på, at hans nye iPhone 4 blev meget varm, samt brugte alt strømmen på batteriet på kort tid. Eske har også sendt et par billeder med løsningen, som kan hjælpe dig, hvis du oplever samme problem med din iPhone 4. Vi siger – tusind tak til Eske for historie/løsning og billeder 🙂

Her er Eske’s historie – ”Jeg blev i tirsdags den glade indehaver af en iPhone4, YES :).. men glæden blev reduceret lidt da min Nye iPhone desværre blev meget varm, selv uden den blev brugt, og batteri levetiden var helt nede på under 8 timer meget skuffende.
Jeg besluttede mig for at det ikke kunne være et problem med selve telefonen så jeg gik i gang med en længere søgning på nettet, og til min glæde fandt jeg efter noget tid et amerikansk forum der diskuterede lige præcis dette problem. Der var mange meninger om hvad problemet var, men den ting der var lykkedes for flest og som også løste mit problem var.
NU skal I spidse øre…

Tag sim-kortet ud og kontroller at selve metallet i chippen ikke at berøre metallet i skuffen, dette var tilfældet med mit kort fra 3, jeg på førte lidt tape på området for at undgå forbindelsen. isat derefter kortet igen og genstartet iPhonen, her efter skal der laves en Reset af telefonen (Intet slettes), ved at holde HOME og WAKE ON/OFF nede samtidig i 12 sekunder til apple logoet kommer frem på skærmen, dette kan være nødvendigt at gøre 1-3 gange før det lykkedes rigtigt. Efter denne lille modt af sim og reset køre min som en drøm, ingen varme problemer og strøm forbruget er faldet voldsomt, så den nu holder strøm som forventet.
Mvh Eske”

Her er billederne!
Kun sim-kort med tape:

Bliver din iPhone 4 varm og bruger strømmen hurtigt? – her er løsningen

Klik på billedet for at se et større billede. Rød boks der hvor tapet er sat på

Sim-kort i cover:

IPhone 4 bruger alt strømmen på batteriet hurtigt og er varm - fiks på iPhone 4 her

Rød boks der hvor tapet er sat på.

Køb iPhone 4 her hos 3
Køb iPhone 4 her hos Telia
Køb iPhone 4 her hos Callme
Køb iPhone 4 her hos Telenor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/6 (8 votes cast)
Bliver din iPhone 4 varm? – her er løsningen, 4.8 out of 6 based on 8 ratings

Vil du tjene penge online? - klik her og se video!

12 kommentarer ↓

#1 Skrevet af Johannes Lauesen den 9. august 2010 at 07:26

Du skriver den holder strøm som forventet… 😉 hvad er det?

1 dag… 2 dage?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#2 Skrevet af Rosenstand fra Concept Interest den 9. august 2010 at 13:19

Min iPhone er altid varm – men det kan jo skyldes klimaet, hvor jeg bor? 😉

Spøg til side: Det virker på mig, som om den nye 4 har lidt flere småfejl, end vi er vant til at se fra Apple?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
#3 Skrevet af iPhone 4 crew den 9. august 2010 at 16:25

@Rosenstand: Det skyldes sikkert bare varmen i Florida 😉

Enig, men om iPhone 4’s småfejl har positiv eller negativ indflydelse på salget af telefonen, det er svært at gennemskue? Der er ekstrem meget hype omkring 4’erens problemer, så måske er det lige frem med til at sælge flere iPhone 4!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#4 Skrevet af troltuu den 23. august 2010 at 16:07

Jeg har præcis samme problem med min nye iphone 4. Den bliver super varm og selvom den var i lader hele dagen og jeg kun har lavet et par korte samtaler og tjekket min mail nogle gange i løbet af dagen er den allerede helt drænet kl 16. 3 supporten kunne ikke hjælpe og ville have at jeg skulle tage ind i butikken på strøget med den.

hvis tricket virker er der virtuel krammer herfra !!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#5 Skrevet af Zet den 24. august 2010 at 22:44

Har lige afprøvet trikket, vil skrive i morgen om det har hjulpet. Min iphone er først begyndt at blive sådan rigtig varm i dag. Jeg håber ikke det muligvis er fordi jeg kom til at tabe den fra ca 30 cm afstand til jorden :S den fik ikke nogen ridser overhovedet, men der kunne være sket noget indvendigt.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#6 Skrevet af Zet den 25. august 2010 at 13:38

Der er gået en dag, og tricket virker ikke for mig. Telefonen bliver stadig meget varm i øverste højre hjørne/side (fra skærmens side), men ikke i venstre og nederste del. Det giver mig mistanke om, at det har noget at gøre med A4 chippen og RAM’en, men jeg har ingen apps kørende i baggrunden. Bare en lille session med et app eller i chargeren, så bliver den sygt varm og batteriet falder med ca. 1% per 1½ minut.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#7 Skrevet af abdullah den 30. september 2010 at 21:15

Har du været over i 3butikken med den? har nemlig samme problem … hvis ja? hvad sagde de til det?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#8 Skrevet af Kim den 24. februar 2011 at 15:18

Hvis din iphone 4 pludselig bruger meget strøm, som min gjorde.
Gør følgende:
Tryk 2 gange hurtigt på den runde knap nederst på frontskærmen, så kommer de ikoner frem som du sidst har brugt.
Hold en finger nede på det første ikon til der kommer et rødt – tegn.
Tryk på det røde – tegn på samplige ikoner, så de forsvinder, og problemet er løst.
Dette kan gøres en gang i mellem.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#9 Skrevet af Henrik den 12. september 2011 at 15:22

Forslaget med at påføre tape på sim kortet virker fantastisk.
Varmen er forsvundet og nu holder den batteriet som den skal.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#10 Skrevet af Thomas - iPhone 4 crew den 13. september 2011 at 14:47

Det er godt at høre, Henrik 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#11 Skrevet af Anette den 16. november 2011 at 11:01

Nu kæmper jeg også med strømmen. Jeg har slukket alt det “sjove”, slået 3G fra osv.
Jeg har haft telefonen til rep. 2 gange på grund af det samme. Hver gang siger de der ikke er noget i vejen med batteriet. Nu har den faktisk kørt fornuftigt i en periode, men er som sagt begyndt igen. Nu gider jeg ikke sende den til rep. mere. Kunne måske prøve trickset med tapen. Kan det være noget med den sidste opdatering, der går galt?
Der er jo mange nye tiltag på vej fra andre producenter, så det skal bare være i orden

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
#12 Skrevet af Daniela Nielsen den 3. november 2015 at 18:22

Hej, jeg har det samme problem med min som startede efter at jeg har tabt min mobil, men det er mega voldsomt når den er i oplader, og den bliver ophedet, først efter en time kan jeg bruge den igen men skal tages ud af stikket :O
Det er skide træls, også holder den kun strøm ca 3 timer, hvilket er aaaaalt for lavt! :O
Håer dette med tapet hjælper 😉

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Debatten