Køb iPhone 4 her

Køb iPhone 4 her

Tjen penge online her!
Se gratis video med marketing system med enestående succes,
Klik her!

Undskyld provokationen, for selvfølgelig kan du ikke købe iPhone 4 her. Vi skriver det her indlæg for at advare mod det væld af iPhone 4 salgsannoncer, som er begyndt at dukke op om rundt omkring på nettet. Antallet af annoncer stiger efterhånden som vi rykker nærmere og nærmere på den endelige lancering af iPhone 4 i Danmark.

Vi har især fundet en del sjove annoncer hos Den Blå Avis, hvor ivrige handelsfolk forsøger at sælge dig budskabet om, at du kan springe ventelisterne over. Det eneste du skal gøre er, at overføre et firecifret depositum.

“Køb iPhone 4” i Den Blå Avis

Der er ikke nødvendigvis noget forgjort i at købe en iPhone 4 i Den Blå Avis. Telefonen er jo tilgængelig, og nogle har allerede importeret et par stykker til videresalg fra enten England, Frankrig eller Canada.

Det kan dog i høj grad betale sig at slå koldt vand i blodet. Se eksempelvis knaldtilbuddet nedenfor:

Det hele ser jo fint nok ud, men 9.500 kroner? Nok er det dyrt at være first mover, men så dyrt behøver det ikke være. Husk, at telefonen kun koster 3.700 kroner i Canada og omkring 4.200 kroner i England.

Andre er mere rimelige med deres prissætning. Disse telefoner ligger mellem 6.000 og 7.000 kroner. Det er stadig langt over hvad telefonerne koster i indkøb, men hvis du ikke lige skal til England og ikke kan vente, til den kommer til Danmark, så kan det måske være en mulighed. Det kræver så bare, at du har så meget kapital du vil smide på bordet lige nu og her i en privat handel.

Også falske iPhone 4 telefoner i omløb

Hvis du køber på Den Blå Avis skal du også være opmærksom på, at der allerede er kinakopier af iPhone 4 i omløb. Nogle skilter med det, som eksempelvis ham her, mens andre lader dig opdage forskellen på egen krop.

Hvis du oplever noget på DBA eller andre steder, som du vil advare andre imod, må du rigtig gerne smide en kommentar længere nede på siden. Vi hører altid gerne fra dig 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)


Vil du tjene penge online? - klik her og se video!

0 kommentarer ↓

Ingen kommentarer til artiklen. Hvorfor sætter du ikke debatten igen og smider en kommentar som den første?

Debatten